lördag 7 augusti 2010

Världsläraren på ingång?

Är den sk världsläraren eller antikrist på väg med stormsteg, jag vet inte men man kan tro det när man hör vad en viss Benjamin Creme säger i videon, om att världslärarens offentliga arbete börjat så smått.Vem Creme är vet jag inte men han säger sig ha haft kontakt med den kommande världsläraren Maitrya.
http://www.share-international.org/av/v_maitreya_emergence.htm

Snart sägs världen ska se en stor lysande stjärna som ska vara synlig på himlen både dag och natt över hela världen.Stjärnan ska vara ett tecken på att världsläraren Maitreya är på ingång i världen.(Liknande stjärnan som visade sig vid kristi födelse)
Han kommer inte att använda sig av namnet Maytreia enligt Creme utan ha ett vanligt namn. För de kristna ska han vara Messias(för de bedragna då), för muslimerna imam Mahdi,Krishna för hinduerna,Messias för judarna och maitreya buddha för buddhisterna.
En världslärare för alla, religiösa eller inte, en utbildare i vidaste mått.

Som en modern man som är engagerad i dagens världsproblem arbetar maitreya bakom scenen för en förändring av vår värld. Hans budskap kan summeras som "dela med varandra och rädda världen". Han kommer att söka inspirera mänskligheten att se sig som en stor familj och skapa världsfred genom att dela med sig, ekonomisk rättvisa och globalt samarbete.
När maitreya och hans medarbetare träder fram och arbetar öppet i världen så ska världen vara försäkrad om inte bara att överleva men till ett skapande av en briljant ny civilisation.
Källan till det som står ovan är från en hemsida som heter mateja

Det låter som en beskrivning av antikrist tycker jag, iallafall i början av hans styre.

Nedan en länk till ett videouttalande av Goa Delfin Sia som arbetar som ledande ekonom i världsbankens utvecklings prospektgrupp.
Download MaximsNewsNetwork: GLOBAL MONITORING REPORT: THE WORLD BANK-IMF video on savevid.com

Han är också huvudförfattare till
Global Monitoring report 2010:The Millenium Developments goal After the crisis. Han är engagerad i att utjämna skillnader mellan u-och i-länder och bekämpa fattigdom. Nu vill jag inte påstå att han skulle vara antikrist(för det vet jag ju verkligen inte)även om han skulle kunna vara en kandidat.
Att den som i bibeln kallas antikrist skulle kunna träda fram med sitt styre inom en inte alltför avlägsen framtid är det nog ganska många kristna som tror, även om jag verkligen inte hoppas att det blir under min livstid, men som det ser ut skulle det kunna bli det.

1 kommentar:

  1. [Att skilja åt,]Visste du om följande fakta?:
    Den historiska personen som det står skrivet om i originalversionen av ”Matteus” hette Ribi [det var hans titel] Yehoshua. Hans namn redigerades av hellenister till ”Jesus”.

    Ribi Yehoshuas – Messias - ursprungliga undervisning var i enlighet med direktiven i ”Moseböckerna” och den förvrängdes sedan av hellenister [not 1]. Den förvrängda undervisningen finns nu att läsa i ”Matteusevangeliet”. Ribi Yehoshuas – Messias - efterföljare hette Netzarim [försvenskat till ”nasaréer”] och de gjorde sitt bästa att praktisera direktiven i ”Moseböckerna” icke-selektivt; och för att följa Messias idag krävs det att man gör sitt bästa att praktisera direktiven i ”Moseböckerna”.

    Den historiske personen hette alltså Ribi Yehoshua, inte Jesus. Han undervisade inte ”evangelium” utan undervisade det jag skrev i föregående stycke.

    Den som undervisar emot det som Ribi Yehoshua – Messias – undervisade – alltså direktiven i ”Moseböckerna” och bekänner sig vara Messias är anti-Messias. Den kristna Jesus är således anti-Messias.

    Bevis för alla påståenden på hemsidan Netzarim

    Anders Branderud

    SvaraRadera