torsdag 16 september 2010

Saudiarabien, uppenbarelsebokens Babylon?

Islam - the cloak of antichrist, en bok skriven av Jack Smith med intressant syn på antikrists rike och hans världsreligion och varifrån det ska uppstå.
Det går bra att läsa eller lyssna på arbetskopian av boken på sidan /www.whenthepiecesfit.org/

Jag tittar ibland på Sid Roths program "its supernatural" och den här veckan var det Joel Richardson som var gäst som talar om sin studie av antikrist och Babylon. Han anser att antikrist kommer att komma från mellanöstern och att uppenbarelsebokens Babylon är Saudiarabien(mkt rik och gör affärer med världens kungar och ursprungsland för religionen islam), intressant jag har inte hört den teorin förut. Han tror också att Turkiet kommer att leda en allians av muslimska länder i ett återuppståndet ottomanskt rike.
Det är intressant att ta del av, det vanliga versionen jag har hört är ju att Europa-Eu och ett återuppståndet Rom skulle vara antikrists bas.

Det återstår att se om det är den här teorin om återuppståndet ottomanskt rike med Turkiet i spetsen, religionen islam och Saudiarabien som är bas för antikrists styre, eller om det är katolska kyrkan, EU, och ett återuppståndet Romarrike, eller någon annan kombination, "den som lever får se" som man brukar säga.



kapitel 1 - A slip of the mask



kapitel 8 - islams al mahdi, the antichrist





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar